Od klatby k dialogu /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Garaudy, Roger, 1913-2012 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Svoboda, 1967.
Series:Filosofie a současnost ; 9
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 02737cam a22007337a 4500
001 MUB01000243881
003 CZ BrMU
005 19990430000000.0
008 990428s1967 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
015 |a cnb000140231 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 23/28  |% PEDF 
080 |a 141.82  |% PEDF 
100 1 |a Garaudy, Roger,  |d 1913-2012  |7 mzk2002148204  |4 aut 
245 1 0 |a Od klatby k dialogu /  |c Roger Garaudy. 
260 |a Praha :  |b Svoboda,  |c 1967. 
300 |a 71 s. 
490 1 |a Filosofie a současnost ;  |v 9 
650 0 7 |a křesťanství  |7 ph115073  |2 czenas 
650 0 7 |a marxismus  |7 ph122650  |2 czenas 
650 0 9 |a Christianity  |2 eczenas 
650 0 9 |a Marxism  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
830 0 |a Filosofie a současnost ;  |v 9 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0816 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2136 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2232 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070516  |l MUB01  |h 0934 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0755 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0916 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2309 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1550 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0834 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2146 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0151 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20110601  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20110601  |l MUB01  |h 0901 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1531 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2334 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20120618  |l MUB01  |h 2354 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1950 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1650 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0709 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2209 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2107 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0834 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1007 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-2537  |6 67/0849  |5 3201R12577  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-2537  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KDEP