O klidu /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Rezek, Petr, 1948-
Format: Book
Language:Czech
Ancient Greek
Published: Praha : Rezek, 1997.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02337cam a22006497a 4500
001 MUB01000243237
003 CZ BrMU
005 20141103101147.0
008 981218s1997 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
020 |a 80-86027-06-6 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
041 1 |a cze  |a grc 
080 |a 1  |% PEDF 
080 |a 11  |% PEDF 
245 0 0 |a O klidu /  |c Plótínos ; [ze starořeckého originálu přeložil a vydal Petr Rezek]. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Rezek,  |c 1997. 
300 |a 195 s. 
500 |a Text i v řeckém jazyce. 
650 0 7 |a filozofie  |7 ph114540  |2 czenas 
650 0 9 |a philosophy  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
655 9 |a studies  |2 eczenas 
700 1 |a Rezek, Petr,  |d 1948-  |7 skuk0001161 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0816 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2136 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2232 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2221 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20060914  |l MUB01  |h 1416 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0755 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0915 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2308 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1549 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1531 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2334 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1948 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20131122  |l MUB01  |h 1204 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1649 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20141103  |l MUB01  |h 1011 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2110 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0708 
CAT |c 20171207  |l MUB01  |h 1416 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 101PLÓT  |5 3201009766  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00001998  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 101PLÓT  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 4  |j K1P