O Děvín a Velehrad : román z dob Velké Moravy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Štorch, Eduard, 1878-1956 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Brně : Blok, 1992
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02481cam a22006377a 4500
001 MUB01000243201
003 CZ BrMU
005 20140319120938.0
008 990127s1992 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
015 |a cnb000069287 
020 |a 80-7029-055-2 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 821.162.3  |x Česká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Štorch, Eduard,  |d 1878-1956  |7 jk01131478  |4 aut 
245 1 0 |a O Děvín a Velehrad :  |b román z dob Velké Moravy /  |c Eduard Štorch 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a V Brně :  |b Blok,  |c 1992 
300 |a 219 s. :  |b il. 
650 0 7 |a česká literatura  |7 ph116858  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech literature  |2 eczenas 
655 4 |a beletrie 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0816 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2136 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0755 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0915 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2308 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1549 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110310  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110310  |l MUB01  |h 0904 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1531 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2334 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1948 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20140319  |l MUB01  |h 1209 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2110 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1508 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20150906  |l MUB01  |h 2114 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0708 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2208 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
M54 |a 885.0 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 41017  |6 92-7379  |5 257R005778  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-ŠTOR  |5 3201009978  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00001998  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-ŠTOR  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j KSUT 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 41017  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j SKLAD