Moderní rétorika : jak mluvit k druhým lidem, aby nám naslouchali a rozuměli /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Špačková, Alena, 1958- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2003.
Series:Poradce pro praxi
Subjects:
LEADER 04158cam a22009617a 4500
001 MUB01000240967
003 CZ BrMU
005 20081104110008.0
008 030402s2003 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
015 |a cnb001201670 
020 |a 80-247-0633-4 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
072 7 |a 808  |x Literární styl. Literární činnost a technika. Efektivní využívání jazyka. Spisovatelská činnost  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a 81'42  |2 MRF 
080 |a 808.5  |2 MRF 
080 |a 808.51  |2 MRF 
080 |a 808  |2 MRF 
100 1 |a Špačková, Alena,  |d 1958-  |7 jo20000080244  |4 aut 
245 1 0 |a Moderní rétorika :  |b jak mluvit k druhým lidem, aby nám naslouchali a rozuměli /  |c Alena Špačková. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2003. 
300 |a 120 s. 
490 1 |a Poradce pro praxi 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a interpersonální vztahy  |7 ph114786  |2 czenas 
650 0 7 |a mluvený projev  |7 ph122914  |2 czenas 
650 0 7 |a projevy  |7 ph124641  |2 czenas 
650 0 7 |a rétorika  |7 ph125389  |2 czenas 
650 0 7 |a veřejné vystupování  |7 ph116573  |2 czenas 
650 0 9 |a interpersonal relations  |2 eczenas 
650 0 9 |a public speaking  |2 eczenas 
650 0 9 |a rhetoric  |2 eczenas 
650 0 9 |a speeches  |2 eczenas 
650 0 9 |a spoken language  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
830 0 |a Poradce pro praxi 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0816 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1236 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2135 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2232 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2220 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20070719  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0753 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0600 
CAT |a STUDYNKOVA  |b 02  |c 20081104  |l MUB01  |h 1100 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0418 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2330 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0912 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2306 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1547 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0624 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0831 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2145 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0150 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2333 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1654 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1944 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1648 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20140710  |l MUB01  |h 1241 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2108 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1508 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0705 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2207 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0834 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1006 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 813ŠPAČ  |5 3201030986  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00002003 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 813ŠPAČ  |5 3201031007  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00002003 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 813ŠPAČ  |5 3201032049  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00002003 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 813ŠPAČ  |5 3201032050  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00002003 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-7091  |5 3201032307  |8 20040903  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00002003 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-7091/a  |5 3201034104  |8 20040903  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00002003 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-7091/a  |e available  |t K dispozici  |f 6  |g 2  |h N  |i 169  |j KDEP