Microsoft Word for Windows 2.0 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zůna, Pavel (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 1992.
Subjects:
LEADER 02502cam a22006617a 4500
001 MUB01000240446
003 CZ BrMU
005 20080723105534.0
008 970207s1992 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
015 |a cnb000072325 
020 |a 80-85424-86-X 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 681.3.06 Word  |% PEDF 
100 1 |a Zůna, Pavel  |7 mzk2011649306  |4 aut 
245 1 0 |a Microsoft Word for Windows 2.0 /  |c Pavel Zůna. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 1992. 
300 |a 491 s. 
650 0 7 |a Microsoft Excel (software)  |7 ph135595  |2 czenas 
650 0 7 |a Microsoft Word 2.0 (software)  |7 ph314888  |2 czenas 
650 0 7 |a výpočetní technika  |7 ph137273  |2 czenas 
650 0 9 |a Microsoft Excel  |2 eczenas 
650 0 9 |a Microsoft Word 2.0  |2 eczenas 
650 0 9 |a computer technology  |2 eczenas 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0816 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1236 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2135 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2232 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2220 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0753 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080723  |l MUB01  |h 1055 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0911 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2306 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1547 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0830 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2333 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130213  |l MUB01  |h 0715 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1942 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1648 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2107 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1507 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20151114  |l MUB01  |h 1838 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0704 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20180810  |l MUB01  |h 0002 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20180824  |l MUB01  |h 2358 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2206 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-5085  |6 94/0278  |5 3201R23865  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-5085  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KDEP