Lidský genom na rozhraní tisíciletí /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brdička, Radim, 1933- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2001.
Edition:1. vyd.
Series:Malá monografie
Subjects:
LEADER 02866cam a22007697a 4500
001 MUB01000237818
003 CZ BrMU
005 20140126224905.0
008 011213s2001 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
015 |a cnb001023538 
020 |a 80-247-0118-9 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 572  |% PEDF 
080 |a 575  |% PEDF 
100 1 |a Brdička, Radim,  |d 1933-  |7 jk01013054  |4 aut 
245 1 0 |a Lidský genom na rozhraní tisíciletí /  |c Radim Brdička. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2001. 
300 |a 249 s. 
490 1 |a Malá monografie 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a genetika  |7 ph114609  |2 czenas 
650 0 7 |a molekulární biologie  |7 ph115344  |2 czenas 
650 0 7 |a molekulární genetika  |7 ph122957  |2 czenas 
650 0 9 |a genetics  |2 eczenas 
650 0 9 |a molecular biology  |2 eczenas 
650 0 9 |a molecular genetics  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
830 0 |a Malá monografie 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0815 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1235 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2135 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2231 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2220 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0751 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20091116  |l MUB01  |h 0942 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2303 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1544 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0828 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2144 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0149 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1527 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2332 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1937 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20140126  |l MUB01  |h 2249 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1647 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2105 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0700 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2205 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0833 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1825 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1004 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-4097  |5 3201024406  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00002001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-6101  |5 3201024405  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00002001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d DI-4097  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 4  |j KDEP