Letní tábor jako prostředek rozvíjení kladných vlastností a fyzické zdatnosti dětí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mozdřeňová, Eva (Dissertant)
Other Authors: Ondráček, Jan, 1955- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2000.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02362ctm a22006137a 4500
001 MUB01000237548
003 CZ BrMU
005 20040106000000.0
008 000803s2000 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 796.5  |% PEDF 
100 1 |a Mozdřeňová, Eva  |* [absolvent PdF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Letní tábor jako prostředek rozvíjení kladných vlastností a fyzické zdatnosti dětí  |h [rukopis] /  |c vypracovala Eva Mozdřeňová. 
260 |c 2000. 
300 |a 53 s., 6 s. příloh. 
502 |a Diplomová práce--Masarykova univerzita v Brně, Pedagogická fakulta, 2000. 
650 0 7 |a táboření  |7 ph126826  |2 czenas 
650 0 9 |a camping  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
700 1 |a Ondráček, Jan,  |d 1955-  |7 mzk2005274897  |% UČO 2292  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra tělesné kultury  |7 ko2003167865  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0815 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1235 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2135 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1114 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1114 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2231 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2220 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0750 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090923  |l MUB01  |h 1614 
CAT |c 20091116  |l MUB01  |h 0942 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2303 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1544 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0915 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110907  |l MUB01  |h 1335 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110907  |l MUB01  |h 1348 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2331 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1936 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130702  |l MUB01  |h 1558 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1646 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0659 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20160425  |l MUB01  |h 1337 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16