Krásná a šťastná /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Demornex, Jacqueline, 1939- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 1994.
Subjects:
LEADER 02507cam a22006977a 4500
001 MUB01000236585
003 CZ BrMU
005 20110309115355.0
008 000322s1994 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
015 |a cnb000086832 
020 |a 80-7169-104-6 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 23/28  |% PEDF 
080 |a 29  |% PEDF 
080 |a 159.9  |% PEDF 
080 |a 165  |% PEDF  |2 MRF 
100 1 |a Demornex, Jacqueline,  |d 1939-  |7 jn20000700384  |4 aut 
245 1 0 |a Krásná a šťastná /  |c Jacqueline Demornex 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 1994. 
300 |a 105 s. 
650 0 7 |a štěstí  |7 ph127882  |2 czenas 
650 0 7 |a životní harmonie  |7 ph138147  |2 czenas 
650 0 9 |a happiness  |2 eczenas 
650 0 9 |a harmony of life  |2 eczenas 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0815 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1235 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050126  |l MUB01  |h 0936 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050126  |l MUB01  |h 0936 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2231 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2220 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071108  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080313  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0750 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091116  |l MUB01  |h 0939 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2302 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1543 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20110309  |l MUB01  |h 1153 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2331 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1934 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1646 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2103 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1506 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0658 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2204 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0833 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1825 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-DERM  |5 3201016824  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00002000 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-DERM  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KSUT