Krajina a lidé : úvod do krajinné ekologie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hadač, Emil, 1914-2003 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 1982.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02556cam a22006497a 4500
001 MUB01000236496
003 CZ BrMU
005 19990805000000.0
008 990622s1982 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
015 |a cnb000139375 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 911.3  |% PEDF 
100 1 |a Hadač, Emil,  |d 1914-2003  |7 jk01032950  |4 aut 
245 1 0 |a Krajina a lidé :  |b úvod do krajinné ekologie /  |c Emil Hadač. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 1982. 
300 |a 152 s., [34] s. obr. příl. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a fyzická geografie  |7 ph120423  |2 czenas 
650 0 7 |a krajinná ekologie  |7 ph115007  |2 czenas 
650 0 7 |a kulturní geografie  |7 ph122023  |2 czenas 
650 0 9 |a physical geography  |2 eczenas 
650 0 9 |a landscape ecology  |2 eczenas 
650 0 9 |a cultural geography  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0815 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1235 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2231 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2220 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0749 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091116  |l MUB01  |h 0939 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2302 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1543 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20101208  |l MUB01  |h 1301 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1526 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2331 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1934 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1646 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1506 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0658 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2204 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 903HADA  |6 82/1432  |5 3201R15001  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-3253  |6 82/1433  |5 3201R13824  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 2. podlaží  |d 903HADA  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j K2P