Koledy z Brněnska nejen vánoční.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Musical Score
Language:Czech
Published: Brno : Doplněk, 2000.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 01764ncm a22004937a 4500
001 MUB01000236107
003 CZ BrMU
005 20000530000000.0
008 000530s2000 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
015 |a cnb001001346 
020 |a 80-7239-059-7 
040 |a BOD003  |b cze 
245 0 0 |a Koledy z Brněnska  |h [hudebnina] :  |b nejen vánoční. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Brno :  |b Doplněk,  |c 2000. 
300 |a 89 s. :  |b il. 
655 7 |a zpěvníky  |7 fd133876  |2 czenas 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1402 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1402 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0815 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1235 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2134 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0749 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091116  |l MUB01  |h 0938 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2302 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1542 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2331 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1933 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0657 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2204 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-KOLE  |5 3201017355  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00002000 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-KOLE  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KSUT