Jan Masaryk /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vaněk, Vladimír, 1895-1965 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Torst, 1994.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02095nam a22005657a 4500
001 MUB01000234579
003 CZ BrMU
005 20091210085045.0
008 991019s1994 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
015 |a cnb000113467 
020 |a 80-85639-30-0 
040 |a BOD003  |b cze 
100 1 |a Vaněk, Vladimír,  |d 1895-1965  |7 jk01141543  |4 aut 
245 1 0 |a Jan Masaryk /  |c Vladimír Vaněk. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Torst,  |c 1994. 
300 |a 228 s. 
600 1 7 |a Masaryk, Jan,  |d 1886-1948  |7 jk01080470  |2 czenas 
655 7 |a paměti  |7 fd132997  |2 czenas 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0815 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1235 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2231 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2220 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0749 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090615  |l MUB01  |h 1438 
CAT |c 20091116  |l MUB01  |h 0935 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2300 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1541 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20091210  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 0824 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2330 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130220  |l MUB01  |h 1352 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1929 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2102 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0655 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2203 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-4531  |6 94/2537  |5 3201R18453  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-4531  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KDEP