Excel 2002 : podrobný průvodce začínajícího uživatele /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pecinovský, Josef, 1946- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2001.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02987cam a22007817a 4500
001 MUB01000229940
003 CZ BrMU
005 20200814170157.0
008 020227s2001 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
015 |a cnb001022727 
020 |a 80-247-0150-2 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
072 7 |a 004.4/.6  |x Programování. Software  |2 Konspekt  |9 23 
080 |a 004.42  |2 MRF 
080 |a 004.42Excel  |2 MRF 
100 1 |a Pecinovský, Josef,  |d 1946-  |7 jn99240000859  |4 aut 
245 1 0 |a Excel 2002 :  |b podrobný průvodce začínajícího uživatele /  |c Josef Pecinovský. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2001. 
300 |a 220 s. 
650 0 7 |a Microsoft Excel 2002 (software)  |7 ph137033  |2 czenas 
650 0 7 |a Tabulkové procesory - Excel - uživatelské příručky  |2 local 
650 0 7 |a tabulkové procesory  |7 ph116391  |2 czenas 
650 0 9 |a electronic spreadsheets  |2 eczenas 
650 0 9 |a Microsoft Excel 2002 (software)  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0815 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1234 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2133 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2230 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2219 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2125 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0746 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 0926 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1035 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1044 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2257 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1537 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100908  |l MUB01  |h 1322 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100908  |l MUB01  |h 1341 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1520 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2328 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1918 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1642 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2057 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0648 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20180810  |l MUB01  |h 0002 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2201 
CAT |a CECHOVAX  |b 02  |c 20200814  |l MUB01  |h 1701 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0831 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1824 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1002 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-6313  |5 3201025149  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00002002  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-6313  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KDEP