Ekologický přírodopis pro 7. ročník základní školy a nižší ročníky víceletých gymnázií. 1. část /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kvasničková, Danuše, 1935- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Fortuna, c1997.
Edition:2., upr. vyd.
Subjects:
LEADER 03396cam a22007457a 4500
001 MUB01000228937
003 CZ BrMU
005 20080305130240.0
008 980515s1997 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
020 |a 80-7168-423-6 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 372.857  |% PEDF 
080 |a 504(07)  |% PEDF 
080 |a 581(07)  |% PEDF 
245 0 0 |a Ekologický přírodopis pro 7. ročník základní školy a nižší ročníky víceletých gymnázií.  |n 1. část /  |c Danuše Kvasničková ... [et al.]. 
250 |a 2., upr. vyd. 
260 |a Praha :  |b Fortuna,  |c c1997. 
300 |a 94 s. :  |b il. 
500 |a Učebnice zpracovaná podle osnov vzdělávacího programu Základní škola. 
650 0 7 |a ekologie  |7 ph114418  |2 czenas 
650 0 7 |a přírodopis  |7 ph124939  |2 czenas 
650 0 9 |a ecology  |2 eczenas 
650 0 9 |a natural history  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice základních škol  |7 fd133773  |2 czenas 
700 1 |a Kvasničková, Danuše,  |d 1935-  |7 jn20010309250  |4 aut 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0814 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1234 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2133 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2230 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2219 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2125 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080305  |l MUB01  |h 1302 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0746 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 0926 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1034 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1044 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2256 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1536 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110217  |l MUB01  |h 1411 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2328 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1916 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1641 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2055 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0647 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0831 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1001 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 BIO  |b katedra biologie  |3 U551ZŠ7  |5 3201005791  |8 20040903  |f 78  |f Mimo UK  |r 00001998  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 BIO  |b katedra biologie  |3 U551ZŠ7  |5 3201005793  |8 20040903  |f 78  |f Mimo UK  |r 00001998  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 BIO  |b katedra biologie  |3 U551ZŠ7  |5 3201005794  |8 20040903  |f 78  |f Mimo UK  |r 00001998  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 BIO  |b katedra biologie  |3 U551ZŠ7  |5 3201005795  |8 20040903  |f 78  |f Mimo UK  |r 00001998  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 U551ZŠ7  |5 3201024873  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00002002  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 U551ZŠ7  |5 3201024874  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00002002  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d U551ZŠ7  |e available  |t K dispozici  |f 6  |g 0  |h N  |i 3  |j K1P