Drogová závislost /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Presl, Jiří, 1955- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Maxdorf, 1994.
Subjects:
LEADER 02516cam a22006857a 4500
001 MUB01000228356
003 CZ BrMU
005 20200609081819.0
008 970207s1994 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
015 |a cnb000092714 
020 |a 80-85800-18-7 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 613.81/.84  |2 MRF 
080 |a 364.692:615.015.6  |2 MRF 
100 1 |a Presl, Jiří,  |d 1955-  |7 jn99240000903  |4 aut 
245 1 0 |a Drogová závislost /  |c Jiří Presl. 
246 1 1 |a Múže být ohroženo i Vaše dítě? 
260 |a Praha :  |b Maxdorf,  |c 1994. 
300 |a 85 s. 
650 0 7 |a drogová závislost  |7 ph117184  |2 czenas 
650 0 7 |a drogy  |7 ph119615  |2 czenas 
650 0 9 |a drugs of abuse  |2 eczenas 
650 0 9 |a drug dependence  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0814 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1234 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2133 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2230 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2219 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2125 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0746 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0946 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1057 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 0925 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1034 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1044 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2255 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1536 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2327 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1914 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1641 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20141122  |l MUB01  |h 1743 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2055 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0646 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2200 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20200609  |l MUB01  |h 0818 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 610.05PRES  |6 95/1456  |5 3201R09856  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 20060201  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 610.05PRES  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j K1P