Diferenciální počet. II /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jarník, Vojtěch, 1897-1970
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Nakladatelství Československé akademie věd, 1956.
Edition:Vyd. 2.
Subjects:
LEADER 02273nam a22006017a 4500
001 MUB01000227756
003 CZ BrMU
005 20031210000000.0
008 031210s1956 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
015 |a cnb000680289 
040 |a BOD003  |b cze 
080 |a 517  |% PEDF 
100 1 |a Jarník, Vojtěch,  |d 1897-1970  |7 jk01051218 
245 1 0 |a Diferenciální počet.  |n II /  |c Vojtěch Jarník. 
250 |a Vyd. 2. 
260 |a Praha :  |b Nakladatelství Československé akademie věd,  |c 1956. 
300 |a 609 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a diferenciální počet  |7 ph119442  |2 czenas 
650 0 9 |a differential calculus  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0814 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2133 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2230 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2219 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070418  |l MUB01  |h 0929 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2124 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0746 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 0925 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1034 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1043 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2255 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1535 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20111216  |l MUB01  |h 1400 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2327 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1913 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1641 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0645 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2200 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-1598  |6 mat 64/2530  |5 3201R48829  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d DI-1598  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KDEP