Dětská klinická psychologie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Říčan, Pavel, 1933- (Author), Krejčířová, Dana, 1954- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 1997.
Edition:Vyd. 3., přeprac. a dopl., v Grada Publishing vyd. 2.
Subjects:
LEADER 03213cam a22007817a 4500
001 MUB01000227142
003 CZ BrMU
005 20080204114548.0
008 971204s1997 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
015 |a cnb000292343 
020 |a 80-7169-512-2 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 159.922  |% PEDF 
100 1 |a Říčan, Pavel,  |d 1933-  |7 jk01110151  |4 aut 
245 1 0 |a Dětská klinická psychologie /  |c Pavel Říčan, Dana Krejčířová a kolektiv. 
250 |a Vyd. 3., přeprac. a dopl., v Grada Publishing vyd. 2. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 1997. 
300 |a 450 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a psychologie dítěte  |7 ph117256  |2 czenas 
650 0 9 |a child psychology  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
700 1 |a Krejčířová, Dana,  |d 1954-  |7 mzk2006324230  |4 aut 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0814 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050124  |l MUB01  |h 1027 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050124  |l MUB01  |h 1027 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2133 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2230 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2219 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2124 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080204  |l MUB01  |h 1145 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0745 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 0925 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1033 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1043 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2255 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1535 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120307  |l MUB01  |h 1244 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120307  |l MUB01  |h 1453 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120307  |l MUB01  |h 1453 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120307  |l MUB01  |h 1456 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120307  |l MUB01  |h 1456 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2327 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120503  |l MUB01  |h 0916 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120510  |l MUB01  |h 1056 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1911 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1640 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1212 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2054 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0644 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2200 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 206.02ŘÍČA  |5 3201004978  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00001998 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 206.02ŘÍČA  |6 spec  |5 3201004771  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00001998 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-6941  |5 3201030044  |8 20040903  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00002002 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-6941  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 1  |h N  |i 32  |j KDEP