Děti potřebují prarodiče /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hauserová-Schönerová, Isabella (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Portál, 1996
Edition:Vyd. 1.
Series:Rádci pro rodiče a vychovatele
Subjects:
LEADER 03027cam a22007577a 4500
001 MUB01000227118
003 CZ BrMU
005 20130814150501.0
008 970318s1996 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
015 |a cnb000164811 
020 |a 80-7178-105-3 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 37.01  |2 MRF 
080 |a 173.5/.7  |2 MRF 
100 1 |a Hauserová-Schönerová, Isabella  |4 aut 
245 1 0 |a Děti potřebují prarodiče /  |c Isabella Hauserová-Schönerová 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Portál,  |c 1996 
300 |a 102 s. 
490 1 |a Rádci pro rodiče a vychovatele 
650 0 7 |a prarodiče a vnoučata  |7 ph124553  |2 czenas 
650 0 7 |a rodinná výchova  |7 ph125184  |2 czenas 
650 0 9 |a family education  |2 eczenas 
650 0 9 |a grandparents and children  |2 eczenas 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
830 0 |a Rádci pro rodiče a vychovatele 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0814 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2133 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2230 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2219 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20051108  |l MUB01  |h 0933 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2124 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0745 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 0925 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1033 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1043 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2254 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1534 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2140 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0145 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2327 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1911 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20130814  |l MUB01  |h 1505 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1640 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2054 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0644 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2200 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0830 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1001 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 302.03HAUS  |5 3201001155  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-8668  |6 ped  |5 3201001036  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20051108  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-8668a  |6 ped  |5 3201004045  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20051205  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-8668a  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 12  |j KDEP