Dějiny opery Národního divadla. Díl první /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nejedlý, Zdeněk, 1878-1962 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Práce, 1949
Edition:2. vyd.
Series:Nejedlý, Zdeněk, 1878-1962 Sebraná díla. 1949. sv. 28.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 02969cam a22007457a 4500
001 MUB01000226661
003 CZ BrMU
005 20180319095609.0
008 000529s1949 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
015 |a cnb000676733 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD114 
100 1 |a Nejedlý, Zdeněk,  |d 1878-1962  |7 jk01082971  |4 aut 
245 1 0 |a Dějiny opery Národního divadla.  |n Díl první /  |c Zdeněk Nejedlý. 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Praha :  |b Práce,  |c 1949 
300 |a 516 s. 
490 1 |a Sebrané spisy Zdeňka Nejedlého ;  |v sv. 28 
610 2 7 |a Národní divadlo v Praze.  |b Opera  |7 kn20010724561  |2 czenas 
650 0 7 |a národní divadla  |7 ph231088  |x dějiny  |2 czenas 
650 0 9 |a national theaters  |x history  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
800 1 |a Nejedlý, Zdeněk,  |d 1878-1962  |7 jk01082971  |t Sebraná díla.  |f 1949.  |s Práce ;  |v sv. 28. 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0814 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2133 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2230 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2219 
CAT |a BART  |b 02  |c 20060907  |l MUB01  |h 0838 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2124 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0745 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080513  |l MUB01  |h 0631 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 0925 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1033 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1043 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2254 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1534 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0816 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1518 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2326 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1910 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20141126  |l MUB01  |h 2242 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0643 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20180319  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20180319  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2159 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2106 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0830 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1000 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 S-22/1  |6 50/0959  |5 3201R26608  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d S-22/1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KDEP