Člověk na Modré planetě : (o lidech uprostřed techniky) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hons, Josef, 1907-2001 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Albatros, 1975.
Edition:1. vyd.
Series:Objektiv
Subjects:
LEADER 02891cam a2200769uu 4500
001 MUB01000225973
003 CZ BrMU
005 20200517134110.0
008 750000s1975 xr ||||| |||||||||||cze|
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
015 |a cnb000469601 
040 |a ABA001  |b cze  |d BOD003 
072 7 |a 62  |x Technika všeobecně  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 62:316.3  |2 MRF 
100 1 |a Hons, Josef,  |d 1907-2001  |7 jk01041936  |4 aut 
245 1 0 |a Člověk na Modré planetě :  |b (o lidech uprostřed techniky) /  |c Josef Hons. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Albatros,  |c 1975. 
300 |a 69 s., [16] s. obr. příloh. 
490 1 |a Objektiv 
650 0 7 |a člověk a životní prostředí  |7 ph135365  |2 czenas 
650 0 7 |a technika a společnost  |7 ph764797  |2 czenas 
650 0 9 |a man and environment  |2 eczenas 
650 0 9 |a technology and society  |2 eczenas 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
655 9 |a popular works  |2 eczenas 
830 0 |a Objektiv 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0814 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2132 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2229 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2219 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2124 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080214  |l MUB01  |h 0142 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20090212  |l MUB01  |h 1101 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 0924 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1033 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1042 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2253 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1533 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0815 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2139 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0145 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110511  |l MUB01  |h 0815 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1517 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2326 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1908 
CAT |a SMUTNAX  |b 02  |c 20130514  |l MUB01  |h 1735 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1639 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0642 
CAT |a JIRASKOVAX  |b 02  |c 20181023  |l MUB01  |h 2148 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2159 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200517  |l MUB01  |h 1341 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0830 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1000 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-4019  |6 75/1999  |5 3201R43458  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-4019  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KDEP