Český jazykový atlas. 2 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Balhar, Jan, 1931- (Author), Jančák, Pavel, 1926-2008 (Author)
Corporate Author: Ústav pro jazyk český (Akademie věd ČR)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 1997
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 03478cam a22008657a 4500
001 MUB01000225473
003 CZ BrMU
005 20190507081137.0
008 970527s1997 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-05 
020 |a 80-200-0574-9 
020 |a 80-200-0013-5  |q (soubor) 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD114 
080 |a 811.162.3  |2 MRF 
080 |a 81'282  |2 MRF 
080 |a (084.4)  |2 MRF 
100 1 |a Balhar, Jan,  |d 1931-  |7 jk01010685  |4 aut 
245 1 0 |a Český jazykový atlas.  |n 2 /  |c [zpracoval dialektologický kolektiv Ústavu pro jazyk český AV ČR, vedoucí autorského kolektivu Jan Balhar a Pavel Jančák] 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 1997 
300 |a 507 s. 
650 0 7 |a dialekty  |7 ph114314  |2 czenas 
650 0 7 |a čeština  |7 ph135292  |2 czenas 
650 0 9 |a dialects  |2 eczenas 
650 0 9 |a Czech language  |2 eczenas 
655 7 |a jazykové atlasy  |7 fd132491  |2 czenas 
700 1 |a Jančák, Pavel,  |d 1926-2008  |7 jk01050792  |4 aut 
710 2 |a Ústav pro jazyk český (Akademie věd ČR)  |7 kn20030004719 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1734 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1324 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1324 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0814 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20050127  |l MUB01  |h 1346 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20050127  |l MUB01  |h 1346 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2132 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2229 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2219 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20070312  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20070312  |l MUB01  |h 0852 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2124 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0743 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080529  |l MUB01  |h 1442 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20081103  |l MUB01  |h 1023 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 0924 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1033 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20091126  |l MUB01  |h 1321 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20091126  |l MUB01  |h 1322 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2253 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1532 
CAT |c 20100105  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111005  |l MUB01  |h 0936 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111005  |l MUB01  |h 1656 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20111201  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2326 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1907 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1639 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2052 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1502 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0642 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20160523  |l MUB01  |h 1015 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20190507  |l MUB01  |h 0811 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-05 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 810.04ČESK  |5 3201001851  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 III-1230/2  |5 3201029822  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00002002  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d III-1230/2  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 3  |j KDEP