Čas hvězd a mandragor : pražská léta Rudolfa II. /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kratochvíl, Miloš Václav, 1904-1988 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Svoboda, 1972
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02714cam a2200637uu 4500
001 MUB01000224593
003 CZ BrMU
005 20120723135112.0
008 720000s1972 xr ||||| |||||||||||cze
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
015 |a cnb000136538 
040 |a ABA001  |b cze  |d BOD003  |d BOD001 
072 7 |a 821.162.3  |x Česká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Kratochvíl, Miloš Václav,  |d 1904-1988  |7 jk01062997  |4 aut 
245 1 0 |a Čas hvězd a mandragor :  |b pražská léta Rudolfa II. /  |c Miloš V. Kratochvíl 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Svoboda,  |c 1972 
300 |a 159 s., [24] s. obr. příl. 
655 4 |a beletrie 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1734 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0814 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2132 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2124 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080214  |l MUB01  |h 0142 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a STUDYNKOVA  |b 02  |c 20081218  |l MUB01  |h 1157 
CAT |c 20090212  |l MUB01  |h 1101 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20091002  |l MUB01  |h 1042 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 0923 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1032 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1042 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2252 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1531 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0814 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1517 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2325 
CAT |a JKADLEC  |b 02  |c 20120701  |l MUB01  |h 1428 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20120723  |l MUB01  |h 1351 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1905 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0640 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2158 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
M54 |a 885.0 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-28312  |6 72-8314  |5 257R034989  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 46-C-299  |6 72-8348  |5 257R176466  |8 20120701  |f 74  |f Měsíční  |r 20120701  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-KRAT  |6 72/2595  |5 3201R44181  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-KRAT  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KSUT 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-28312  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD 
AVA |a FIL50  |b FFUHV  |c historický ústav  |d 46-C-299  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j FFUHV