Andragogika a gerontagogika handicapovaných /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jesenský, Ján, 1931-2009 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Karolinum, 2000
Edition:Vydání první
Subjects:
LEADER 03632cam a22009257i 4500
001 MUB01000220974
003 CZ BrMU
005 20180305112248.0
008 000420s2000 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
015 |a cnb000964016 
020 |a 80-7184-823-9 
040 |a BOD003  |b cze  |e rda 
072 7 |a 374  |x Výchova a vzdělávání dospělých. Mimoškolní výchova a vzdělávání  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 37.013.83-053.9  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a 374.7  |2 MRF 
080 |a 316.346.32-053.9  |2 MRF 
080 |a 37.0-022.324  |2 MRF 
080 |a 316.344.6-056.26/.3  |2 MRF 
100 1 |a Jesenský, Ján,  |d 1931-2009  |7 jk01051571  |4 aut 
245 1 0 |a Andragogika a gerontagogika handicapovaných /  |c Ján Jesenský 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Karolinum,  |c 2000 
300 |a 354 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík 
650 0 7 |a senioři  |7 ph117267  |2 czenas 
650 0 7 |a celoživotní vzdělávání  |7 ph119091  |2 czenas 
650 0 7 |a gerontagogika  |7 ph250762  |2 czenas 
650 0 7 |a vzdělávání dospělých  |7 ph162891  |2 czenas 
650 0 7 |a osoby se zdravotním postižením  |7 ph127575  |2 czenas 
650 0 9 |a older people  |2 eczenas 
650 0 9 |a permanent education  |2 eczenas 
650 0 9 |a gerontagogy  |2 eczenas 
650 0 9 |a adult learning  |2 eczenas 
650 0 9 |a people with disabilities  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita Karlova  |7 kn20010710036  |4 pbl 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1734 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0814 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1232 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2132 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2229 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2219 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2123 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20070718  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0740 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1030 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1040 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2249 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1528 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110216  |l MUB01  |h 1540 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2323 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20120814  |l MUB01  |h 1418 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1856 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20130917  |l MUB01  |h 0046 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1636 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2049 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1500 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0634 
CAT |a PELOUSKOVA  |b 02  |c 20180305  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a PELOUSKOVA  |b 02  |c 20180305  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2156 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 305JESE  |5 3201017060  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00002000 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 305JESE  |5 3201096019  |8 20180305  |f 74  |f Měsíční  |r 20180305  |s nahrada 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 305JESE  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 14  |j K1P