Andělé & démoni /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zapletal, Zdeněk, 1951- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Olomouc : Votobia, 1996.
Subjects:
LEADER 01941cam a22005417a 4500
001 MUB01000220964
003 CZ BrMU
005 20150724125003.0
008 990408s1996 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
015 |a cnb000168880 
020 |a 80-7198-136-2 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
100 1 |a Zapletal, Zdeněk,  |d 1951-  |7 jk01152134  |4 aut 
245 1 0 |a Andělé & démoni /  |c Zdeněk Zapletal 
260 |a Olomouc :  |b Votobia,  |c 1996. 
300 |a 234 s. 
655 4 |a beletrie 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1734 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0814 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1232 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2132 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2123 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0740 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20090423  |l MUB01  |h 1338 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1030 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1040 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2249 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1528 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2323 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1856 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2049 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20150724  |l MUB01  |h 1250 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0634 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2156 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-ZAPL  |5 3201011944  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00001999 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-ZAPL  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j KSUT