AIDS : klinický obraz a léčba /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rozsypal, Hanuš, 1962-
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : MAXDORF, 1998.
Series:Jessenius
Subjects:
LEADER 02627cam a22006977a 4500
001 MUB01000220465
003 CZ BrMU
005 19990301000000.0
008 990222s1998 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
015 |a cnb000651065 
020 |a 80-85800-92-6 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 616  |% PEDF 
100 1 |a Rozsypal, Hanuš,  |d 1962-  |7 skuk0001188 
245 1 0 |a AIDS :  |b klinický obraz a léčba /  |c Hanuš Rozsypal. 
260 |a Praha :  |b MAXDORF,  |c 1998. 
300 |a 236 s., [4] s. obr. příloh. 
490 1 |a Jessenius 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a AIDS  |7 ph117300  |2 czenas 
650 0 9 |a AIDS (disease)  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
830 0 |a Jessenius 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0813 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1232 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 0922 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 0922 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2228 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2219 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2123 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0740 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1030 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1040 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2248 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1527 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2137 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0144 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2323 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1854 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1636 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20140915  |l MUB01  |h 0904 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2049 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0634 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2156 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 610ROZS  |5 3201011175  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00001999  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-5277  |6 bio  |5 3201011174  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00001999  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 610ROZS  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 2  |j K1P