3D Studio MAX verze 3 : efekty a design /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bell, Jon A. 1961- (Author)
Other Authors: Loos, Jiří (Translator), Wahlová, Barbora (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : SoftPress, 2000
Subjects:
LEADER 03357cam a22008177a 4500
001 MUB01000220028
003 CZ BrMU
005 20150324130525.0
008 020221s2000 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
015 |a cnb000886549 
020 |a 80-902824-2-3 
040 |a BOD003  |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 004  |x Počítačová věda. Výpočetní technika. Informační technologie  |2 Konspekt  |9 23 
080 |a 004.423DS MAX  |2 MRF 
080 |a 004  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Bell, Jon A.  |q (Jon Allen),  |d 1961-  |7 xx0025108  |4 aut 
245 1 0 |a 3D Studio MAX verze 3 :  |b efekty a design /  |c Jon A. Bell ; [překlad Jiří Loos, Barbora Wahlová] 
260 |a Brno :  |b SoftPress,  |c 2000 
300 |a 494 s., [48] s. obr. příl. +  |e 1 CD-ROM 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a 3D Studio MAX 3 (software)  |7 ph312566  |2 czenas 
650 0 7 |a výpočetní technika  |7 ph137273  |2 czenas 
650 0 9 |a 3D Studio MAX 3  |2 eczenas 
650 0 9 |a computer technology  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
700 1 |a Loos, Jiří  |7 xx0143604  |4 trl 
700 1 |a Wahlová, Barbora  |4 trl 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1734 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041022  |l MUB01  |h 1353 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041022  |l MUB01  |h 1353 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0813 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1232 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2228 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2218 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2123 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070504  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0740 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20080512  |l MUB01  |h 2026 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20080912  |l MUB01  |h 1249 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2248 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1527 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2323 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20120615  |l MUB01  |h 1510 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1853 
CAT |a MRSKOSOVA  |b 02  |c 20130320  |l MUB01  |h 0909 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1635 
CAT |c 20140401  |l MUB01  |h 1332 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20150324  |l MUB01  |h 1305 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2048 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0633 
CAT |c 20161101  |l MUB01  |h 2220 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20190228  |l MUB01  |h 2353 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2156 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-4708  |5 3201075354  |7 Dotisk, 2000  |8 20130320  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20130320 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |3 odpis 24/07  |5 3201025021  |8 20040903  |f 78  |f Mimo UK  |p VY  |p Vyřazeno  |r 00002002 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |3 odpis 24/07  |5 3201025275  |8 20040903  |f 78  |f Mimo UK  |p VY  |p Vyřazeno  |r 00002002 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d DI-4708  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KDEP