Strategické řízení firemních informací : teorie pro praxi /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Drdla, Miloš, 1967- (Author), Keřkovský, Miloslav, 1944- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : C.H. Beck, 2003.
Edition:Vyd. 1.
Series:C.H. Beck pro praxi
Subjects:
LEADER 04296cam a22009497a 4500
001 MUB01000212401
003 CZ BrMU
005 20120619094227.0
008 030623s2003 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-12 
015 |a cnb001247497 
020 |a 80-7179-730-8 
040 |a BOD022  |b cze  |d BOD022 
080 |a 65  |% ESF 
100 1 |a Drdla, Miloš,  |d 1967-  |7 jn20001227560  |4 aut 
245 1 0 |a Strategické řízení firemních informací :  |b teorie pro praxi /  |c Miloslav Keřkovský, Miloš Drdla. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b C.H. Beck,  |c 2003. 
300 |a xiv, 187 s. 
490 1 |a C.H. Beck pro praxi 
500 |a Obsahuje rejstřík. 
504 |a Bibliografie: s. 183-184. 
650 0 7 |a informační systémy  |7 ph114774  |2 czenas 
650 0 7 |a podnikové informační systémy  |7 ph121104  |2 czenas 
650 0 7 |a podniky  |7 ph115764  |2 czenas 
650 0 7 |a management  |7 ph115217  |2 czenas 
650 0 7 |a podnikový management  |7 ph115763  |2 czenas 
650 0 9 |a information systems  |2 eczenas 
650 0 9 |a management information systems  |2 eczenas 
650 0 9 |a business enterprises  |2 eczenas 
650 0 9 |a management  |2 eczenas 
650 0 9 |a industrial management  |2 eczenas 
700 1 |a Keřkovský, Miloslav,  |d 1944-  |7 jn20001227532  |4 aut 
830 0 |a C.H. Beck pro praxi 
CAT |a CONV-ESF  |b 02  |c 20040827  |l MUB01  |h 1719 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041020  |l MUB01  |h 1327 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041020  |l MUB01  |h 1327 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0813 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1231 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2227 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2218 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20060710  |l MUB01  |h 1104 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20060810  |l MUB01  |h 0824 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20060901  |l MUB01  |h 1007 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20060901  |l MUB01  |h 1007 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20060906  |l MUB01  |h 1549 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20070425  |l MUB01  |h 1027 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2123 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071122  |l MUB01  |h 0934 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0629 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091112  |l MUB01  |h 1028 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2244 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1522 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0806 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2135 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0142 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20111013  |l MUB01  |h 1107 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2321 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20120619  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1845 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1632 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2044 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1456 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0624 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2154 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-12 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-376  |5 4200430919  |8 20040829  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-376  |5 4200430920  |8 20040829  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-376  |5 4200430921  |8 20040829  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-376  |5 4200435816  |8 20040829  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-376  |5 4200435817  |8 20040829  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-376  |5 4200435818  |8 20040829  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-376  |5 4200474518  |8 20150922  |f 74  |f Měsíční  |r 20150922 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c volný výběr  |d ŘÍZ-376  |e available  |t K dispozici  |f 7  |g 1  |h N  |i 86  |j VOLNY