Strategic trade policy, the "committed" versus "non-committed" government, and R&D spillovers /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žigić, Krešimir (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Prague : CERGE-EI, 2001.
Series:Working Paper Series ; 177
Subjects:
LEADER 02846cam a22007577a 4500
001 MUB01000212386
003 CZ BrMU
005 20120111151452.0
008 021003s2001 xr ||||| |||||||||||eng|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-12 
015 |a cnb001093817 
020 |a 80-86286-57-6  |q (Univerzita Karlova, CERGE) 
020 |a 80-86288-52-8  |q (Národohospodářský ústav AV ČR) 
040 |a BOD022  |b cze  |d BOD022 
080 |a 33  |% ESF 
100 1 |a Žigić, Krešimir  |7 jx20041029033  |4 aut 
245 1 0 |a Strategic trade policy, the "committed" versus "non-committed" government, and R&D spillovers /  |c Krešimir Žigic. 
260 |a Prague :  |b CERGE-EI,  |c 2001. 
300 |a 30 s. 
490 1 |a Working Paper Series ;  |v 177 
500 |a Poznámky. 
504 |a Bibliografie: s. 28-30. 
650 0 7 |a blahobyt  |7 ph118936  |2 czenas 
650 0 7 |a dotace  |7 ph119586  |2 czenas 
650 0 7 |a zahraniční obchod  |7 ph116729  |2 czenas 
650 0 7 |a obchodní politika  |7 ph123559  |2 czenas 
650 0 7 |a státní dozor  |7 ph228444  |2 czenas 
650 0 9 |a welfare  |2 eczenas 
650 0 9 |a subsidies  |2 eczenas 
650 0 9 |a foreign trade  |2 eczenas 
650 0 9 |a commercial policy  |2 eczenas 
650 0 9 |a state supervision  |2 eczenas 
830 0 |a Working Paper Series ;  |v 177 
CAT |a CONV-ESF  |b 02  |c 20040827  |l MUB01  |h 1719 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0813 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1231 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2227 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2218 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20060904  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a KUZELIKOVA  |b 02  |c 20070423  |l MUB01  |h 1450 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2123 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0629 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091112  |l MUB01  |h 1028 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2244 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1522 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0806 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2135 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0142 
CAT |a SMUTNAX  |b 02  |c 20120111  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2321 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1845 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1632 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2044 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1456 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0624 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2154 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-12 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 NULAK  |b sklad 045  |3 EKV-376  |5 4200428043  |8 20040829  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c sklad 045  |d EKV-376  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j NULAK