PC - velký průvodce hardwarem /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Minasi, Mark, 1957- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 1996.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
DOS
LEADER 02986cam a22008057a 4500
001 MUB01000208796
003 CZ BrMU
005 19980306000000.0
008 971216s1996 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-10 
015 |a cnb000106072 
020 |a 80-7169-178-X 
040 |a BOD022  |b cze  |d BOD022 
100 1 |a Minasi, Mark,  |d 1957-  |7 mzk2002148246  |4 aut 
245 1 0 |a PC - velký průvodce hardwarem /  |c Mark Minasi. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 1996. 
300 |a 978 s. 
500 |a Dodatky. 
500 |a Obsahuje rejstřík. 
500 |a Ze 4. vydání anglického originálu z roku 1995. 
650 0 7 |a Ekonomická informatika ///- 330.47  |2 local 
650 0 7 |a CD-ROM  |7 ph117428  |2 czenas 
650 0 7 |a hardware  |7 ph114652  |2 czenas 
650 0 7 |a informační technologie  |7 ph121106  |2 czenas 
650 0 7 |a mikroprocesory  |7 ph115311  |2 czenas 
650 0 7 |a počítače  |7 ph115859  |2 czenas 
650 0 7 |a DOS (operační systém)  |7 ph208162  |2 czenas 
650 0 7 |a operační systémy  |7 ph115593  |2 czenas 
650 0 9 |a CD-ROMs  |2 eczenas 
650 0 9 |a computer hardware  |2 eczenas 
650 0 9 |a information technology  |2 eczenas 
650 0 9 |a microprocessors  |2 eczenas 
650 0 9 |a computers  |2 eczenas 
650 0 9 |a DOS  |2 eczenas 
650 0 9 |a operating systems  |2 eczenas 
CAT |a CONV-ESF  |b 02  |c 20040827  |l MUB01  |h 1718 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0813 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1230 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2130 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2227 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2218 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20060710  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20060710  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20060809  |l MUB01  |h 0943 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2122 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0626 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091110  |l MUB01  |h 0912 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2240 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1517 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100510  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2319 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1838 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1629 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2040 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1453 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0616 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20160212  |l MUB01  |h 1023 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20180811  |l MUB01  |h 0000 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2153 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 CIKT  |b CIKT  |3 13965  |5 4200413965  |8 20040829  |f 77  |f Dlouhodobá  |p AZ  |p Asi ztraceno  |r 00000001 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c CIKT  |d 13965  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 3  |j CIKT