Mathematics in business administration /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nievergelt, Yves, 1954- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Homewood : Irwin, 1989
Subjects:
LEADER 03093cam a22007577a 4500
001 MUB01000206946
003 CZ BrMU
005 20200802142618.0
008 930310s1989 xxu||||| |||||||||||eng|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-10 
020 |a 0-256-06914-X 
040 |a BOD022  |b cze  |d BOD022 
080 |a 51  |% ESF 
100 1 |a Nievergelt, Yves,  |d 1954-  |7 mzk2015876592  |4 aut 
245 1 0 |a Mathematics in business administration /  |c Yves Nievergelt 
260 |a Homewood :  |b Irwin,  |c 1989 
300 |a Přeruš. str. 
500 |a Obsahuje rejstřík. 
650 0 7 |a matematika  |7 ph117231  |2 czenas 
650 0 7 |a algebra  |7 ph114025  |2 czenas 
650 0 7 |a aplikovaná matematika  |7 ph114073  |2 czenas 
650 0 7 |a lineární programování  |7 ph122356  |2 czenas 
650 0 7 |a matematická optimalizace  |7 ph122672  |2 czenas 
650 0 7 |a grafy a schémata  |7 ph208666  |2 czenas 
650 0 9 |a mathematics  |2 eczenas 
650 0 9 |a algebra  |2 eczenas 
650 0 9 |a applied mathematics  |2 eczenas 
650 0 9 |a linear programming  |2 eczenas 
650 0 9 |a mathematical optimization  |2 eczenas 
650 0 9 |a charts, diagrams, etc.  |2 eczenas 
CAT |a CONV-ESF  |b 02  |c 20040827  |l MUB01  |h 1718 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0812 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1230 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2130 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2226 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2217 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20060627  |l MUB01  |h 1227 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2122 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080229  |l MUB01  |h 0601 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0624 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080407  |l MUB01  |h 1518 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0946 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1056 
CAT |c 20091110  |l MUB01  |h 0909 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2237 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1515 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2318 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1834 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1628 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20140418  |l MUB01  |h 1011 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2037 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1451 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0612 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20200802  |l MUB01  |h 1426 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 SKL-E  |b sklad  |3 MAT-53  |9 S-5066  |5 4200401080  |4 revize 2011  |8 20040829  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 SKL-E  |b sklad  |3 MAT-53  |9 S-5067  |5 4200402502  |4 revize 2011  |8 20040829  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 SKL-E  |b sklad  |3 MAT-53  |9 S-5068  |5 4200402503  |4 revize 2011  |8 20040829  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c sklad  |d MAT-53  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 1  |j SKL-E