Ekonomické versus etické aspekty euthanasie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kadlčíková, Marie (Dissertant)
Other Authors: Malý, Ivan, 1964- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno, 2003
Subjects:
Cover Image
LEADER 06487ctm a22015857a 4500
001 MUB01000202917
003 CZ BrMU
005 20200430122236.0
008 030923s2003 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-10 
040 |a BOD022  |b cze  |d BOD022 
072 7 |a 614  |x Veřejné zdraví a hygiena  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 614.253:179.7  |2 MRF 
080 |a (043)378.22  |2 MRF 
100 1 |a Kadlčíková, Marie  |4 dis 
245 1 0 |a Ekonomické versus etické aspekty euthanasie  |h [rukopis] /  |c Marie Kadlčíková 
260 |a Brno,  |c 2003 
300 |a 47 l. 
500 |a Vedoucí práce: Ivan Malý. 
504 |a Bibliografie: l. 47. 
530 |a Dostupné též v elektronické formě. 
650 0 7 |a eutanazie  |7 ph120036  |x ekonomické aspekty  |2 czenas 
650 0 7 |a eutanazie  |7 ph120036  |x etické a morální aspekty  |2 czenas 
650 0 9 |a euthanasia  |x economic aspects  |2 eczenas 
650 0 9 |a euthanasia  |x ethics and moral aspects  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Malý, Ivan,  |d 1964-  |7 jo2001100282  |% UČO 1851  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra veřejné ekonomie  |7 kn20010709043  |4 dgg 
CAT |a CONV-ESF  |b 02  |c 20040827  |l MUB01  |h 1718 
CAT |a CONV-ESF  |b 02  |c 20040906  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041116  |l MUB01  |h 1036 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0812 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1229 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2129 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2225 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2217 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20060629  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20060905  |l MUB01  |h 1124 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20060918  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2121 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20070601  |l MUB01  |h 1253 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0621 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |a CONV-DUPL  |b 02  |c 20080527  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090923  |l MUB01  |h 1601 
CAT |c 20091110  |l MUB01  |h 0901 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1509 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100525  |l MUB01  |h 0822 
CAT |c 20110326  |l MUB01  |h 2002 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2315 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120411  |l MUB01  |h 1615 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1824 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130311  |l MUB01  |h 1141 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130522  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130522  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130522  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130619  |l MUB01  |h 1207 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1624 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140218  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140218  |l MUB01  |h 0824 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140218  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140218  |l MUB01  |h 0830 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140401  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140401  |l MUB01  |h 0823 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140401  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140401  |l MUB01  |h 0830 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1446 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150708  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150708  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150708  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150708  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150708  |l MUB01  |h 0926 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150708  |l MUB01  |h 0930 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150708  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150708  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150708  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150708  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150708  |l MUB01  |h 1017 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150708  |l MUB01  |h 1026 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150708  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150708  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150708  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150708  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150708  |l MUB01  |h 1051 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0601 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20160421  |l MUB01  |h 1024 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161101  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161101  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161101  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161101  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161102  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161102  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161102  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161102  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161102  |l MUB01  |h 0808 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161102  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161102  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161102  |l MUB01  |h 1308 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161102  |l MUB01  |h 1312 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161102  |l MUB01  |h 1317 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170525  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170530  |l MUB01  |h 0724 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170530  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170530  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170530  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170530  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170530  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170530  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170530  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181003  |l MUB01  |h 1138 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181003  |l MUB01  |h 1145 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181003  |l MUB01  |h 1155 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181003  |l MUB01  |h 1206 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181003  |l MUB01  |h 1318 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181003  |l MUB01  |h 1326 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181003  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181003  |l MUB01  |h 1335 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181003  |l MUB01  |h 1344 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181003  |l MUB01  |h 1351 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181003  |l MUB01  |h 1358 
CAT |a FUKSOVA  |b 02  |c 20200430  |l MUB01  |h 1222 
CAT |c 20201015  |l MUB01  |h 1413 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 1734 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-10 
M55 |a e-prezenčka (VSKP-MU) 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 BAK-1252  |5 4200431641  |8 20040829  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c volný výběr  |d BAK-1252  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j VOLNY