Computers : the user perspective /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Clifford, Sarah Hutchinson (Author), Sawyer, Stacey C., 1945- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Homewood : Irwin, 1990
Edition:2nd ed.
Subjects:
LEADER 02709cam a22006977a 4500
001 MUB01000201504
003 CZ BrMU
005 20200407032519.0
008 930309s1990 xxu||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-10 
020 |a 0-256-07836-X 
040 |a BOD022  |b cze 
072 7 |a 004.3  |x Počítače. Hardware  |2 Konspekt  |9 23 
080 |a 004.382.7  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Clifford, Sarah Hutchinson  |7 xx0026544  |4 aut 
245 1 0 |a Computers :  |b the user perspective /  |c Sarah E. Hutchinson, Stacey C. Sawyer 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Homewood :  |b Irwin,  |c 1990 
300 |a 29, 733 s. :  |b příl. 
500 |a Obsahuje rejstřík 
500 |a Poznámky 
650 0 7 |a osobní počítače  |7 ph115619  |2 czenas 
650 0 9 |a personal computers  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
700 1 |a Sawyer, Stacey C.,  |d 1945-  |7 ola2007404594  |4 aut 
CAT |a CONV-ESF  |b 02  |c 20040827  |l MUB01  |h 1718 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0812 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1229 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2225 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2217 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2121 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080229  |l MUB01  |h 0600 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0620 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0945 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1056 
CAT |c 20091110  |l MUB01  |h 0857 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2231 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1507 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2315 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1820 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20130529  |l MUB01  |h 0933 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1623 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2030 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1445 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0557 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20160808  |l MUB01  |h 1632 
CAT |a FUKSOVA  |b 02  |c 20200407  |l MUB01  |h 0325 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 SKL-E  |b sklad  |3 INF-9  |9 S-2833  |5 4200402190  |4 revize 2011  |8 20040829  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 SKL-E  |b sklad  |3 INF-9  |9 S-2834  |5 4200402463  |4 revize 2011  |8 20040829  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c sklad  |d INF-9  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j SKL-E