Branné zákony ; Civilní služba /

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Czech
Published: Ostrava : Sagit, 2002
Series:ÚZ ; 304/2002
Subjects:
LEADER 03129cam a22008537a 4500
001 MUB01000201076
003 CZ BrMU
005 20200331060551.0
008 020523s2002 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-10 
015 |a cnb001121891 
020 |a 80-7208-302-3 
040 |a BOD022  |b cze  |d BOD022 
072 7 |a 34  |x Právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 34  |2 MRF 
080 |a 355.212.7  |2 MRF 
080 |a 355.212  |2 MRF 
080 |a 355.12  |2 MRF 
080 |a (094.5)  |2 MRF 
245 0 0 |a Branné zákony ;  |b Civilní služba / 
260 |a Ostrava :  |b Sagit,  |c 2002 
300 |a 144 s. 
490 1 |a ÚZ ;  |v 304/2002 
500 |a Název z obálky. 
500 |a Podle stavu k 2.5.2002. 
650 0 7 |a branná povinnost  |7 ph118975  |2 czenas 
650 0 7 |a civilní služba  |7 ph118675  |2 czenas 
650 0 7 |a právní předpisy  |7 ph124717  |2 czenas 
650 0 7 |a vojenská služba  |7 ph127182  |2 czenas 
650 0 9 |a civilian alternative service  |2 eczenas 
650 0 9 |a legal regulations  |2 eczenas 
650 0 9 |a liability for military service  |2 eczenas 
650 0 9 |a military service  |2 eczenas 
655 7 |a zákony  |7 fd133886  |2 czenas 
655 9 |a laws  |2 eczenas 
740 0 2 |a Civilní služba.  |* (Přít.) 
830 0 |a ÚZ ;  |v 304/2002 
CAT |a CONV-ESF  |b 02  |c 20040827  |l MUB01  |h 1719 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0812 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1229 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2225 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2217 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060922  |l MUB01  |h 1204 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2121 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0620 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091110  |l MUB01  |h 0856 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2230 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1507 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100527  |l MUB01  |h 1159 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2130 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0139 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2314 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1622 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2029 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1444 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0556 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2151 
CAT |a FUKSOVA  |b 02  |c 20200331  |l MUB01  |h 0605 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0824 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1817 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0951 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 SKL-E  |b sklad  |3 PRA-836  |9 S-7893  |5 4200426805  |4 revize 2011  |8 20040829  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 SKL-E  |b sklad  |3 PRA-836  |9 S-7894  |5 4200427258  |4 revize 2011  |8 20040829  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c sklad  |d PRA-836  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 1  |j SKL-E