Sociální kodex církve /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Spiazzi, Raimondo, 1918-2002 (Editor), Císař, Ivo, 1928- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Tišnov : Sursum, 1993.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02214cam a22006017a 4500
001 MUB01000196689
003 CZ BrMU
005 20110120095337.0
008 040630s1993 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-31 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
041 1 |a cze  |h ita 
080 |a 316  |% FSS 
080 |a 2  |% FSS 
245 0 0 |a Sociální kodex církve /  |c uspořádal Raimondo Spiazzi ; přeložil Ivo Císař. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Tišnov :  |b Sursum,  |c 1993. 
300 |a 207 s. 
650 0 7 |a Církev - sociální teorie  |2 local 
650 0 7 |a církev  |7 ph114280  |2 czenas 
650 0 7 |a sociální role  |7 ph125810  |2 czenas 
650 0 9 |a church  |2 eczenas 
650 0 9 |a social role  |2 eczenas 
700 1 |a Spiazzi, Raimondo,  |d 1918-2002  |7 osd2016925856  |4 edt 
700 1 |a Císař, Ivo,  |d 1928-  |7 skuk0002028  |4 trl 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20040630  |l MUB01  |h 1511 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1228 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2225 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2120 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0618 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091031  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2227 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20110120  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2313 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1620 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0551 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20200527  |l MUB01  |h 2236 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0823 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1816 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-11449  |9 C1-226  |5 4240730739  |4 Kup  |8 20040630  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170726  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-11449  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 4  |j SKFSS