Zpravodajství v médiích /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Osvaldová, Barbora, 1950- (Author), Lábová, Alena, 1950- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Karolinum, 2001.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 03542cam a22007937a 4500
001 MUB01000195373
003 CZ BrMU
005 20120126104030.0
008 020111s2001 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-31 
015 |a cnb001034418 
020 |a 80-246-0248-2 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 070  |% FSS 
245 0 0 |a Zpravodajství v médiích /  |c pod vedením Barbory Osvaldové zpracovali Alena Lábová ... [et al.]. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Karolinum,  |c 2001. 
300 |a 155 s. 
650 0 7 |a sociální vědy  |7 ph116214  |2 czenas 
650 0 7 |a internet  |7 ph117022  |2 czenas 
650 0 7 |a publicistika  |7 ph124828  |2 czenas 
650 0 7 |a zpravodajství  |7 ph119522  |2 czenas 
650 0 7 |a žurnalistika  |7 ph117282  |2 czenas 
650 0 9 |a social sciences  |2 eczenas 
650 0 9 |a Internet  |2 eczenas 
650 0 9 |a publicistic  |2 eczenas 
650 0 9 |a reporting  |2 eczenas 
650 0 9 |a journalism  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Osvaldová, Barbora,  |d 1950-  |7 jn20000401910  |4 aut 
700 1 |a Lábová, Alena,  |d 1950-  |7 jk01071341  |4 aut 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1821 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1228 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2225 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2120 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071113  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071113  |l MUB01  |h 1122 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0618 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091031  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2226 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1503 
CAT |c 20101123  |l MUB01  |h 1604 
CAT |a SMUTNAX  |b 02  |c 20120126  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2313 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1620 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2025 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1442 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0549 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2151 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 A3-358  |5 4240720476  |8 20040610  |f 74  |f Měsíční  |q 20170731  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 A3-358  |5 4240720477  |8 20040610  |f 74  |f Měsíční  |q 20170731  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 A3-358  |5 4240721250  |8 20040610  |f 74  |f Měsíční  |q 20170731  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 A3-358  |5 4240723951  |8 20040610  |f 74  |f Měsíční  |q 20170918  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 A3-358  |5 4240736492  |8 20051202  |f 74  |f Měsíční  |q 20170731  |r 20051202  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 A3-358  |5 4240745119  |8 20070927  |f 74  |f Měsíční  |q 20170731  |r 20070927  |s grant 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c volný výběr  |d A3-358  |e available  |t K dispozici  |f 6  |g 1  |h N  |i 287  |j VVFSS