Zaměstnavatelé a zaměstnanci : praktické odpovědi na otázky z pracovního práva /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrouzková, Věra, 1954- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Linde, 2003.
Subjects:
law
LEADER 02447nam a22006617a 4500
001 MUB01000195172
003 CZ BrMU
005 20031127000000.0
008 031127s2003 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-31 
015 |a cnb001201493 
020 |a 80-86131-38-6 
040 |a BOD031  |b cze 
080 |a 33  |% FSS 
080 |a 347  |% FSS 
100 1 |a Hrouzková, Věra,  |d 1954-  |7 mzk2003186872  |4 aut 
245 1 0 |a Zaměstnavatelé a zaměstnanci :  |b praktické odpovědi na otázky z pracovního práva /  |c Věra Hrouzková. 
260 |a Praha :  |b Linde,  |c 2003. 
300 |a 76 s. 
650 0 7 |a pracovní právo  |7 ph115872  |2 czenas 
650 0 7 |a Právo - pracovní právo  |2 local 
650 0 7 |a právo  |7 ph115914  |2 czenas 
650 0 9 |a labor laws and legislation  |2 eczenas 
650 0 9 |a law  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1821 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1228 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2225 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2120 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0617 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091031  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2226 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1503 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0750 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1512 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2313 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1620 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20140730  |l MUB01  |h 2130 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2025 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0549 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0823 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1816 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0950 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-7633  |9 H1-167  |5 4240729088  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170725  |r 00000001  |s kup 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-7633  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS