Vychovatel a utěšitel /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Seneca, asi 4 př. Kr.-65 po Kr. (Author)
Other Authors: Hrůša, Josef, 1882-1954 (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Olomouc : Votobia, 1995.
Edition:Vyd. 1.
Series:Malá díla ; 30. svazek
Subjects:
LEADER 03011cam a22008297a 4500
001 MUB01000194063
003 CZ BrMU
005 20081110102840.0
008 001101s1995 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-31 
015 |a cnb000113722 
020 |a 80-85619-42-3 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
041 1 |a cze 
080 |a 1  |% FSS 
080 |a 17  |% FSS 
100 0 |a Seneca,  |d asi 4 př. Kr.-65 po Kr.  |7 jn19981002127  |4 aut 
245 1 0 |a Vychovatel a utěšitel /  |c Seneka ; přeložil Josef Hrůša. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Olomouc :  |b Votobia,  |c 1995. 
300 |a 235 s. 
490 1 |a Malá díla ;  |v 30. svazek 
650 0 7 |a dějiny filozofie  |7 ph137168  |2 czenas 
650 0 7 |a antika  |7 ph118500  |2 czenas 
650 0 7 |a etika  |7 ph114488  |2 czenas 
650 0 7 |a filozofie  |7 ph114540  |2 czenas 
650 0 9 |a history of philosophy  |2 eczenas 
650 0 9 |a antiquity  |2 eczenas 
650 0 9 |a ethics  |2 eczenas 
650 0 9 |a philosophy  |2 eczenas 
655 7 |a eseje  |7 fd132213  |2 czenas 
700 1 |a Hrůša, Josef,  |d 1882-1954  |7 jk01043009  |4 trl 
830 0 |a Malá díla ;  |v 30. svazek 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1821 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1228 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2224 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2120 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0617 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080520  |l MUB01  |h 0846 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a SIMCIKOVA  |b 02  |c 20081110  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20081211  |l MUB01  |h 1210 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20090831  |l MUB01  |h 1340 
CAT |c 20091031  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2225 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1502 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0749 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2128 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0138 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1512 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2312 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1807 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20130508  |l MUB01  |h 0002 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1619 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2024 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20150501  |l MUB01  |h 0112 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1441 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0547 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2151 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-14121  |9 B1-781  |5 4240716270  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170829  |r 00000001  |s grant 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-14121  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 4  |j SKFSS