Sociální situace neúplných rodin v městě Brně

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nerudová, Liliana (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno : [s.n.], 1972.
Subjects:
LEADER 02242ctm a22005897a 4500
001 MUB01000189671
003 CZ BrMU
005 20040525000000.0
008 991223s1972 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 316.35  |% FSS 
100 1 |a Nerudová, Liliana  |7 jx20050721058  |4 dis 
245 1 0 |a Sociální situace neúplných rodin v městě Brně  |h [rukopis] /  |c Liliana Nerudová. 
260 |a Brno :  |b [s.n.],  |c 1972. 
300 |a 118 s. 
650 0 7 |a Rodina - sociologie  |2 local 
650 0 7 |a rodina  |7 ph117260  |2 czenas 
650 0 7 |a sociologie rodiny  |7 ph125759  |2 czenas 
650 0 9 |a family  |2 eczenas 
650 0 9 |a sociology of family  |2 eczenas 
655 7 |a rigorózní práce  |7 fd132407  |2 czenas 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1248 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1248 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2224 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2119 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0614 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1458 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100909  |l MUB01  |h 0713 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100909  |l MUB01  |h 0727 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2311 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1759 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1616 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0542 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 72/5 RIG  |5 4240710677  |8 20040610  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170719  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 72/5 RIG  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS