Sociální příčiny kriminality mládeže

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sekot, Aleš, 1947- (Dissertant)
Other Authors: Solař, Josef, 1919-2002 (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1970.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02863ctm a22007217a 4500
001 MUB01000189652
003 CZ BrMU
005 20210326122401.0
008 980313s1970 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD031 
080 |a 616.89  |% FSS 
100 1 |a Sekot, Aleš,  |d 1947-  |7 xx0002596  |% UČO 24446  |4 dis 
245 1 0 |a Sociální příčiny kriminality mládeže  |h [rukopis] /  |c Aleš Sekot. 
260 |c 1970. 
300 |a [2], 110 s. 
500 |a Vedoucí práce: Josef Solař. 
502 |a Diplomová práce--Univerzita J.E. Purkyně v Brně, Filozofická fakulta, 1970. 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
650 0 7 |a kriminalita mládeže  |7 ph115013  |2 czenas 
650 0 7 |a kriminalita  |7 ph115012  |2 czenas 
650 0 9 |a crime  |2 eczenas 
650 0 9 |a juvenile delinquency  |2 eczenas 
700 1 |a Solař, Josef,  |d 1919-2002  |7 jk01120375  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Filozofická fakulta  |7 kn20010709347  |4 dgg 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2224 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20060215  |l MUB01  |h 1335 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2119 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070528  |l MUB01  |h 1440 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1006 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1458 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100901  |l MUB01  |h 1049 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110628  |l MUB01  |h 1448 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110628  |l MUB01  |h 1557 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2311 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1759 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130311  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130703  |l MUB01  |h 0835 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1616 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0542 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20210326  |l MUB01  |h 1224 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1814 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 70/18 DIP  |5 4240707684  |8 20040610  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170717  |r 00000001  |s dar 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 70/18 DIP  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS