Slepý hodinář : zázrak života očima evoluční biologie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dawkins, Richard, 1941- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Paseka, 2002
Edition:Vyd. 1.
Series:Fénix ; sv. 3
Subjects:
LEADER 03131cam a22008537a 4500
001 MUB01000188892
003 CZ BrMU
005 20220829124031.0
008 020527s2002 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
015 |a cnb001119866 
020 |a 80-7185-445-X 
040 |a BOD031  |b cze 
072 7 |a 575  |x Obecná genetika. Obecná cytogenetika. Evoluce  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 611/612  |2 MRF 
080 |a 57/59  |2 MRF 
080 |a 575.8  |2 MRF 
100 1 |a Dawkins, Richard,  |d 1941-  |7 jn20000601285  |4 aut 
245 1 0 |a Slepý hodinář :  |b zázrak života očima evoluční biologie /  |c Richard Dawkins 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Paseka,  |c 2002 
300 |a 357 s. 
490 1 |a Fénix ;  |v sv. 3 
650 0 7 |a biologie člověka  |7 ph118911  |2 czenas 
650 0 7 |a biologie  |7 ph114166  |2 czenas 
650 0 7 |a evoluce (biologie)  |7 ph114506  |2 czenas 
650 0 7 |a evoluční biologie  |7 ph114507  |2 czenas 
650 0 9 |a biology  |2 eczenas 
650 0 9 |a evolutionary biology  |2 eczenas 
650 0 9 |a evolution (biology)  |2 eczenas 
650 0 9 |a human biology  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
655 9 |a studies  |2 eczenas 
830 0 |a Fénix ;  |v sv. 3 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2119 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20071102  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0613 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1458 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0745 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2126 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0137 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20101130  |l MUB01  |h 0927 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20101130  |l MUB01  |h 0927 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1508 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2310 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1757 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1616 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2019 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0541 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2150 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20210427  |l MUB01  |h 1030 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1814 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0947 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20220829  |l MUB01  |h 1240 
CAT |c 20220830  |l MUB01  |h 0454 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-45832  |9 L4-67  |5 4240721736  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170823  |r 00000001  |s kup 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-45832  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 44  |j SKFSS