Řízení lidských zdrojů v Evropě : (srovnání s Českou republikou) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Livian, Yves-Frédéric, 1942- (Author), Pražská, Lenka (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : HZ Systém, 1997.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02284nam a22006017a 4500
001 MUB01000188226
003 CZ BrMU
005 20140618133856.0
008 990305s1997 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
015 |a cnb000282044 
020 |a 80-86009-19-X 
040 |a BOD031  |b cze 
080 |a 338  |% FSS 
100 1 |a Livian, Yves-Frédéric,  |d 1942-  |7 vse2005290971  |4 aut 
245 1 0 |a Řízení lidských zdrojů v Evropě :  |b (srovnání s Českou republikou) /  |c Yves Frédéric Livian, Lenka Pražská 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b HZ Systém,  |c 1997. 
300 |a 148 s. 
650 0 7 |a personální management  |7 ph115721  |2 czenas 
650 0 9 |a personnel management  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Pražská, Lenka  |7 jk01100990  |4 aut 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2119 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0613 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1457 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0744 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1507 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2310 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1757 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20140618  |l MUB01  |h 1338 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2018 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1438 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0540 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2150 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-36869  |9 G1-617  |5 4240701378  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170816  |r 00000001  |s kup 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-36869  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 43  |j SKFSS