Přednášky o Kantově politické filosofii /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Arendt, Hannah, 1906-1975 (Author)
Other Authors: Beiner, Ronald, 1953- (Author of introduction, etc.)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : OIKOYMENH, 2002
Edition:Vyd. 1.
Series:Oikúmené
Subjects:
LEADER 03004nam a22008057a 4500
001 MUB01000186522
003 CZ BrMU
005 20180615081213.0
008 030410s2002 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
015 |a cnb001242075 
040 |a BOD031  |b cze 
080 |a 1  |% FSS 
080 |a 32  |% FSS 
100 1 |a Arendt, Hannah,  |d 1906-1975  |7 jn19990000230  |4 aut 
245 1 0 |a Přednášky o Kantově politické filosofii /  |c Hannah Arendtová ; interpretačním esejem opatřil Ronald Biener 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b OIKOYMENH,  |c 2002 
300 |a 201 s. 
490 1 |a Oikúmené 
650 0 7 |a filozofie politiky  |7 ph114545  |2 czenas 
650 0 7 |a filozofie  |7 ph114540  |2 czenas 
650 0 7 |a politická filozofie  |7 ph115786  |2 czenas 
650 0 9 |a philosophy of politics  |2 eczenas 
650 0 9 |a philosophy  |2 eczenas 
650 0 9 |a political philosophy  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
700 1 |a Beiner, Ronald,  |d 1953-  |7 jn20030526003  |4 aui 
830 0 |a Oikúmené 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20050113  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20050113  |l MUB01  |h 1237 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1226 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0612 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080527  |l MUB01  |h 1238 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2219 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1455 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100810  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100810  |l MUB01  |h 0739 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2125 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0136 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1506 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2309 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1754 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1614 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1436 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20150807  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0537 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20180615  |l MUB01  |h 0812 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2149 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1814 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0946 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-17502  |9 F1-101  |5 4240725603  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170905  |r 00000001  |s kup 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-17502  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j SKFSS