Proč necítím národní hrdost : výbor z publicistiky 1967-1998 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chudožilov, Petr, 1943- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Praze : Dauphin, 1999
Subjects:
LEADER 02205cam a22005897a 4500
001 MUB01000186243
003 CZ BrMU
005 20121025145616.0
008 990303s1999 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
015 |a cnb000655809 
020 |a 80-86019-92-6 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD031 
080 |a 885.0  |% FSS 
100 1 |a Chudožilov, Petr,  |d 1943-  |7 jk01050390  |4 aut 
245 1 0 |a Proč necítím národní hrdost :  |b výbor z publicistiky 1967-1998 /  |c Petr Chudožilov 
260 |a V Praze :  |b Dauphin,  |c 1999 
300 |a 251 s. 
650 0 7 |a publicistika  |7 ph124828  |2 czenas 
650 0 9 |a publicistic  |2 eczenas 
655 7 |a výbory  |7 fd133853  |2 czenas 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1226 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060922  |l MUB01  |h 1340 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060922  |l MUB01  |h 1343 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1005 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2219 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1455 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2309 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20121025  |l MUB01  |h 1456 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1753 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1614 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2016 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0537 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2149 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-9930  |9 O2-81  |5 4240702228  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170726  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-9930  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKFSS