Politický systém Saúdské Arábie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Khazal, Wail, 1974- (Dissertant)
Other Authors: Tomáš, Radek, 1973- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno, 2004.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
Cover Image
LEADER 08026ctm a22019577a 4500
001 MUB01000185130
003 CZ BrMU
005 20210202184435.0
008 040224s2004 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 323  |% FSS 
100 1 |a Khazal, Wail,  |d 1974-  |7 mzk2009517585  |4 dis 
245 1 0 |a Politický systém Saúdské Arábie  |h [rukopis] /  |c Wail Khazal. 
260 |a Brno,  |c 2004. 
300 |a 45 l. 
500 |a Vedoucí práce: Petr Tomáš. 
502 |a Bakalářská práce--Masarykova univerzita. Fakulta sociálních studií. Katedra politologie, 2004. 
650 0 7 |a demokratizace  |7 ph119377  |2 czenas 
650 0 7 |a politika  |7 ph115795  |2 czenas 
650 0 9 |a democratization  |2 eczenas 
650 0 9 |a politics  |2 eczenas 
651 7 |a Saúdská Arábie  |7 ge130753  |2 czenas 
651 9 |a Saudi Arabia  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
700 1 |a Tomáš, Radek,  |d 1973-  |7 js20020422010  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra politologie  |7 kn20111116008  |4 dgg 
856 4 1 |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU  |u https://is.muni.cz/auth/th/52812/fss_b/  |% s53450 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1817 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1226 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071016  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1425 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1426 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1416 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1417 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0611 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0601 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0604 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0913 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2218 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1453 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2309 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20120621  |l MUB01  |h 1315 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1751 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1613 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20150603  |l MUB01  |h 0904 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1435 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0808 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0720 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0723 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0726 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0738 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1422 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1343 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1438 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1633 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0535 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1450 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1452 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1506 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1509 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160218  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160218  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0842 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0908 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0912 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1046 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1050 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1132 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1159 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1216 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1229 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1235 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1241 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0928 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1022 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180313  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180313  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1048 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1053 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1058 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20210202  |l MUB01  |h 1843 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20210202  |l MUB01  |h 1844 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0820 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1813 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0946 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 04/71 BAK  |5 4240728820  |8 20040610  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170713  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 04/71 BAK  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKFSS