Okrašlovací spolky včera a dnes

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ovčáčková, Lenka, 1977- (Dissertant)
Other Authors: Librová, Hana, 1943- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno, 2004.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
Cover Image
LEADER 03710ntm a22009017a 4500
001 MUB01000183827
003 CZ BrMU
005 20160607093851.0
008 040218s2004 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
040 |a BOD031  |b cze 
080 |a 504  |% FSS 
100 1 |a Ovčáčková, Lenka,  |d 1977-  |7 xx0202779  |4 dis 
245 1 0 |a Okrašlovací spolky včera a dnes  |h [rukopis] /  |c Lenka Ovčačková 
260 |a Brno,  |c 2004. 
300 |a 67 l. :  |b příl. 
500 |a Vedoucí práce: Hana Librová. 
502 |a Diplomová práce--Masarykova univerzita. Fakulta sociálních studií. Katedra environmentálních studií, 2004. 
650 0 7 |a nauka o životním prostředí  |7 ph123177  |2 czenas 
650 0 7 |a Příroda - ekologie  |2 local 
650 0 7 |a Příroda - estetika  |2 local 
650 0 7 |a příroda  |7 ph115994  |2 czenas 
650 0 9 |a environmental science  |2 eczenas 
650 0 9 |a nature  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
700 1 |a Librová, Hana,  |d 1943-  |7 jk01072072  |% UČO 630  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra environmentálních studií  |7 kn20071012003  |4 dgg 
856 4 1 |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU  |u https://is.muni.cz/auth/th/52922/fss_m/  |% s53560 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1817 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1226 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2118 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1426 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1418 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20080307  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0611 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0601 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0604 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0913 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090923  |l MUB01  |h 1620 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0946 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2217 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1451 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100513  |l MUB01  |h 1125 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2308 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130204  |l MUB01  |h 1558 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130828  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131121  |l MUB01  |h 0714 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131218  |l MUB01  |h 1543 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1612 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1435 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150709  |l MUB01  |h 0729 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1422 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1343 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0533 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20160607  |l MUB01  |h 0938 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20171228  |l MUB01  |h 1223 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180109  |l MUB01  |h 0726 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200929  |l MUB01  |h 1255 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0820 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1813 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0945 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 04/17 DIP  |5 4240728734  |8 20040610  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170719  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 04/17 DIP  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS