Obraz Edvarda Beneše ve vybraném denním tisku v období od 13. března 1938 do 15. března 1939 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Láníčková, Petra (*ap)
Other Authors: Večeřa, Pavel, 1969- (*vp)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno, 2002.
Subjects:
Cover Image
LEADER 05922ctm a22014417a 4500
001 MUB01000183629
003 CZ BrMU
005 20120726152343.0
008 020627s2002 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 32  |% FSS 
080 |a 070  |% FSS 
100 1 |a Láníčková, Petra  |4 *ap 
245 1 0 |a Obraz Edvarda Beneše ve vybraném denním tisku  |h [rukopis] :  |b v období od 13. března 1938 do 15. března 1939 /  |c Petra Láníčková. 
260 |a Brno,  |c 2002. 
300 |a 31 l. 
500 |a Klauzurní práce--Masarykova univerzita. Fakulta sociálních studií. Katedra mediálních studií a žurnalistiky, 2002. 
500 |a Vedoucí práce: Pavel Večeřa. 
650 0 7 |a noviny  |7 ph115463  |2 czenas 
650 0 7 |a periodika  |7 ph115715  |2 czenas 
650 0 7 |a zpravodajství  |7 ph119522  |2 czenas 
650 0 7 |a žurnalistika  |7 ph117282  |2 czenas 
650 0 9 |a newspapers  |2 eczenas 
650 0 9 |a periodicals  |2 eczenas 
650 0 9 |a reporting  |2 eczenas 
650 0 9 |a journalism  |2 eczenas 
655 7 |a klauzurní práce  |7 fd119019  |2 czenas 
700 1 |a Večeřa, Pavel,  |d 1969-  |7 jn19990209980  |% UČO 17813  |4 *vp 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra mediálních studií a žurnalistiky  |7 kn20030909015  |4 pbl 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1817 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1226 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071113  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071113  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0611 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0946 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1451 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0741 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110720  |l MUB01  |h 1729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110720  |l MUB01  |h 1731 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110720  |l MUB01  |h 1731 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2308 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120417  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0824 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120419  |l MUB01  |h 0713 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120419  |l MUB01  |h 0716 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120515  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120516  |l MUB01  |h 1657 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20120726  |l MUB01  |h 1523 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1749 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1612 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140402  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140402  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140402  |l MUB01  |h 0802 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1434 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1050 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1057 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1111 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1123 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1130 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1137 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1341 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1344 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1352 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1400 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1420 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0533 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 0720 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 0724 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1118 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1121 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1125 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1137 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1143 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1151 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1027 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1211 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1215 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1219 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1222 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1229 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0908 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180710  |l MUB01  |h 0624 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180710  |l MUB01  |h 0628 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180710  |l MUB01  |h 0631 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 02/79 KLA  |5 4240722119  |8 20040610  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170712  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 02/79 KLA  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS