Na ztracené vartě Západu : antologie české nesocialistické publicistiky z let 1945-1948 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Drápala, Milan, 1964- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Prostor, 2000.
Edition:Vyd. 1.
Series:Obzor ; 31. svazek
Subjects:
LEADER 02888cam a22007697a 4500
001 MUB01000182522
003 CZ BrMU
005 20111004111043.0
008 010828s2000 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
015 |a cnb000997761 
020 |a 80-7260-046-X 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 070  |% FSS 
080 |a 885.0  |% FSS 
100 1 |a Drápala, Milan,  |d 1964-  |7 jn20000400554  |4 aut 
245 1 0 |a Na ztracené vartě Západu :  |b antologie české nesocialistické publicistiky z let 1945-1948 /  |c Milan Drápala 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Prostor,  |c 2000. 
300 |a 682 s. 
490 1 |a Obzor ;  |v 31. svazek 
650 0 7 |a žurnalistika  |7 ph117282  |z Československo  |2 czenas 
650 0 7 |a žurnalistika  |7 ph117282  |2 czenas 
650 0 7 |a publicistika  |7 ph124828  |2 czenas 
650 0 7 |a česká literatura  |7 ph116858  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 9 |a journalism  |2 eczenas 
650 0 9 |a publicistic  |2 eczenas 
650 0 9 |a Czech literature  |2 eczenas 
830 0 |a Obzor ;  |v 31. svazek 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1822 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1226 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2222 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071112  |l MUB01  |h 1108 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071113  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071113  |l MUB01  |h 1152 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0609 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0944 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1449 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0740 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2123 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0135 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20111004  |l MUB01  |h 1110 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2308 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20130115  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1747 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1611 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2012 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1159 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0531 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2149 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-11207  |9 A3-96  |5 4240719111  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170726  |r 00000001  |s kup 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-11207  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 8  |j SKFSS