Malý velký muž /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Berger, Thomas, 1924-2014 (Author)
Other Authors: Jeník, Tomáš (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : BB art, 2001
Edition:1. vyd. v čes. jaz.
Subjects:
LEADER 02811nam a22007457a 4500
001 MUB01000181221
003 CZ BrMU
005 20190405104513.0
008 011220s2001 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-05 
020 |a 80-7257-635-6 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD022 
041 1 |a cze 
080 |a 820  |% FSS 
100 1 |a Berger, Thomas,  |d 1924-2014  |7 jn20010310095  |4 aut 
245 1 0 |a Malý velký muž /  |c Thomas Berger ; přeložil Tomáš Jeník 
250 |a 1. vyd. v čes. jaz. 
260 |a Praha :  |b BB art,  |c 2001 
300 |a 461 s. 
650 0 7 |a anglická literatura  |7 ph114050  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 7 |a anglická literatura  |7 ph114050  |2 czenas 
650 0 9 |a English literature  |2 eczenas 
655 4 |a beletrie 
700 1 |a Jeník, Tomáš  |7 jn20001005248  |4 trl 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1816 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2125 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2222 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070502  |l MUB01  |h 1536 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0608 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0942 
CAT |c 20091102  |l MUB01  |h 1301 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2214 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1448 
CAT |c 20100105  |l MUB01  |h 1053 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0739 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1502 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2307 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20120622  |l MUB01  |h 1152 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20120622  |l MUB01  |h 1152 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20120622  |l MUB01  |h 1152 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20130301  |l MUB01  |h 1614 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1745 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1610 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20140728  |l MUB01  |h 2355 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2011 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1159 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0529 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20190405  |l MUB01  |h 1045 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-05 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-10028  |9 O2-46  |5 4240720387  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170726  |r 00000001  |s kup 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-10028  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS