Lost in translation : a life in a new language /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hoffman, Eva, 1945- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: London : Vintage, 1998
Subjects:
LEADER 02971cam a22007817a 4500
001 MUB01000180991
003 CZ BrMU
005 20140320134405.0
008 000210s1998 xxk||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
020 |a 0-7493-9070-0 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 323.1  |% FSS 
080 |a 820  |% FSS 
100 1 |a Hoffman, Eva,  |d 1945-  |7 xx0120042  |4 aut 
245 1 0 |a Lost in translation :  |b a life in a new language /  |c Eva Hoffman 
260 |a London :  |b Vintage,  |c 1998 
300 |a 280 s. 
650 0 7 |a anglická literatura  |7 ph114050  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 7 |a národnostní menšiny  |7 ph123424  |2 czenas 
650 0 7 |a anglická literatura  |7 ph114050  |2 czenas 
650 0 7 |a identita  |7 ph121025  |2 czenas 
650 0 9 |a English literature  |2 eczenas 
650 0 9 |a national minorities  |2 eczenas 
650 0 9 |a identity  |2 eczenas 
651 7 |a Spojené státy americké  |7 ge128584  |2 czenas 
651 9 |a United States  |2 eczenas 
655 7 |a autobiografie  |7 fd131855  |2 czenas 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1816 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040910  |l MUB01  |h 1445 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040910  |l MUB01  |h 1445 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2125 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2222 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070502  |l MUB01  |h 1536 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0608 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090703  |l MUB01  |h 1403 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0942 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2214 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1448 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2307 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1744 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1610 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20140320  |l MUB01  |h 1344 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2011 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1159 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20151009  |l MUB01  |h 0857 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1438 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1632 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0529 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-14502  |9 F4-200  |5 4240711695  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170829  |r 00000001  |s grant 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-14502  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j SKFSS