Lékařská psychologie : učebnice pro lékařské fakulty /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bouchal, Milan, 1925-2004 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Avicenum, 1981.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 02545cam a22006737a 4500
001 MUB01000180619
003 CZ BrMU
005 20080220125754.0
008 990127s1981 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
015 |a cnb000395852 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 61  |% FSS 
080 |a 159.9  |% FSS 
245 0 0 |a Lékařská psychologie :  |b učebnice pro lékařské fakulty /  |c Milan Bouchal ... [et al.]. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1981. 
300 |a 211 s. 
650 0 7 |a lékařská psychologie  |7 ph122505  |2 czenas 
650 0 7 |a lékařství  |7 ph115195  |2 czenas 
650 0 7 |a psychologie  |7 ph115948  |2 czenas 
650 0 9 |a medical psychology  |2 eczenas 
650 0 9 |a medicine  |2 eczenas 
650 0 9 |a psychology  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
700 1 |a Bouchal, Milan,  |d 1925-2004  |7 jk01012813  |4 aut 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1816 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2125 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2222 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080220  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0608 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0941 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2214 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1447 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2307 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20130114  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1744 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1610 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0528 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2148 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2106 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0819 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1812 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0944 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-10776  |9 B2-307  |5 4240701352  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170726  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-10776  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 8  |j SKFSS