Kdo je kdo v mytologii /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Murray, A. S. 1841-1904 (Author)
Other Authors: Krejza, Martin (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Jota, 1997.
Edition:Vyd. 1.
Series:Nové obzory ; sv. 15
Subjects:
LEADER 03113cam a22008177a 4500
001 MUB01000179729
003 CZ BrMU
005 20220526142751.0
008 970609s1997 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
015 |a cnb000312054 
020 |a 80-7217-005-8 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD031 
041 1 |a cze 
072 7 |a 25  |x Náboženství, mytologie, kulty  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a 25  |2 MRF 
080 |a 2-264-051  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Murray, A. S.  |q (Alexander Stuart),  |d 1841-1904  |7 jx20100929013  |4 aut 
245 1 0 |a Kdo je kdo v mytologii /  |c Alexander S. Murray ; [z anglického originálu přeložil Martin Krejza]. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Brno :  |b Jota,  |c 1997. 
300 |a 298 s. :  |b il. 
490 1 |a Nové obzory ;  |v sv. 15 
650 0 7 |a mytologie  |7 ph115389  |2 czenas 
650 0 7 |a mytologické postavy  |7 ph123082  |2 czenas 
650 0 9 |a mythological characters  |2 eczenas 
650 0 9 |a mythology  |2 eczenas 
655 7 |a přehledy  |7 fd133202  |2 czenas 
655 9 |a surveys  |2 eczenas 
700 1 |a Krejza, Martin  |7 xx0081093  |4 trl 
830 0 |a Nové obzory ;  |v sv. 15 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1822 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2125 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2222 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2117 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1005 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20090701  |l MUB01  |h 1048 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2213 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1447 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0737 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2122 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0135 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1501 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2307 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1742 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20140602  |l MUB01  |h 0902 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2009 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0527 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20160130  |l MUB01  |h 1014 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2148 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0819 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1812 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a RIHOVA  |b 02  |c 20220526  |l MUB01  |h 1427 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-27411  |9 C1-78  |5 4240707272  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170912  |r 00000001  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |3 29  |5 3297003931  |8 20140624  |f 74  |f Měsíční  |r 20140624 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-27411  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS 
AVA |a TEL50  |b TEL  |d 29  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1